Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, pred polazak u Kazahstan na meč drugog kola Lige Evrope protiv Astane, rekao je da tim razmišlja samo o rivalu, a ne dužini puta.

– Isključivo razmišljamo o protivniku. Završena je analiza, dugo smo pratili Astanu, ostalo je još dva dana do utakmice. Jako je bitno da imamo celu ekipu na okupu, a drugo što je bitno jeste da ćemo morati da damo maksimum, ako želimo pozitivan rezultat, a želimo ga. Astana je protivnik po meri, kao i AZ Alkmar, to su timovi sa kojim možemo izaći na kraj ako damo svoj maksimum. Nadamo se da ćemo ostvariti rezultat koji će nam omogućiti borbu za nastavak takmičenja u LE – rekao je Milošević novinarima na aerodromu “Nikola Tesla”.

Trener crno-belih istakao je da je Astana ekipa koja se ne sme potceniti.

– Astana je ekipa koja je došla iz drugog šešira, ispred Alkmara i nas je po rangu. Teško je objasniti ljubiteljima fudbala u našoj državi da je to ozbiljna ekipa koja svake godine igra Evropu. Ako bih pričao o snazi Astane onda bi ljudi rekli da tražim opravdanje. Čeka nas težak meč, ali ako budemo pravi možemo da izađemo na kraj sa njima – rekao je Milošević, koji je na pitanje da li će Partizan kao i do sada biti ofanzivan, odgovorio da će i u Kazahstanu biti “vrlo slično”.

Meč između fudbalera Astane i Partizana igra se u četvrtak od 17h po srednjeevropskom vremenu.

Izvor:
Vestionline, Tanjug

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here