Trener fudbalera Partizana rekao je da je njegov klub uspeo da ima više problema u domaćem prvenstvu nego u Ligi Evrope i da će u narednoj utakmici Superlige protiv Mladosti izvesti najjači sastav.

 

– Čeka nas još jedna teška utakmica. Uspeli smo, ne znam kako, da imamo više problema u našoj ligi nego u Ligi Evrope. Ponovo će nam biti potrebne sve stvari koje smo radili u dobroj meri ako želimo dobar rezultat. Ako ne budemo ozbiljno shvatili protivnike, i dalje ćemo imati problema. Nadam se da ćemo popraviti neke stvari u pristupu jer je evidentno da u prvenstvu imamo više problema. Čeka nas težak zadatak, a svi znamo da nam je pobeda neophodna. Igraćemo u najjačem mogućem sastavu, nema više kalkulacija. Vraćamo se posle, nažalost, male pauze. Početak novog mini-ciklusa od šest utakmica u mesec dana. Ulazimo u ustaljeni ritam. Iskreno se nadam da imamo energije za Lučane – naveo je trener crno-belih.

Partizan je imao nekoliko igrača koji su bili sa reprezentacijama tokom pauze, a Milošević je naveo da neće reći da mu to smeta jer bi bilo licemerno, s obzirom na to da je dok je bio u Fudbalskom savezu Srbije govorio da ima problema sa klubovima.

– Bilo bi licemerno da obrnuto pričam. Svakom igraču imponuje i veliki je podstrek igrati za reprezentaciju. Od onih koji su bili, očekujem da sada budu srećniji i sa još više energije. To shvatam kao plus za nas kao ekipu, da imamo toliki broj reprezentativaca i da ta iskustva koja donose iz reprezentacija nama mogu samo da koriste. Najbitnije od svega je da su se svi vratili zdravi – naveo je Savo Milošević.

Govoreći o narednom protivniku, ekipi Mladosti, Milošević je kazao da Partizan ume da se prilagodi na različite protivnike.

– Mladost je ekipa koja šest-sedam godina od kada to praktično vodi Neško Milovanović igra prepoznatljiv, totalni fudbal. Iako on više nije prvi trener, nije se mnogo toga promenilo u samoj igri. Pogotovo su nezgodni na svom terenu – kazao je Milošević.

Partizan će u subotu od 15 časova gostovati Mladosti u Lučanima, u 12. kolu Super lige Srbije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here