Partizanov trener kaže da bi pobeda u utakmici za prestiž protiv kazahstanskog šampiona Astane u Humskoj u poslednjem kolu Lige Evrope (četvrtak, 21 čas) bila značajna i zbog bodova za rang-listu UEFA. 

U isto vreme na Old Trafordu se odlučuje hoće li Mančester junajted u šesnaestinu finala kao prvi u grupi ili će to biti njegov protivnik AZ Alkmar ako pobedi.

– Utakmica veoma važna, ali ne mogu da predvim tok meča iz dva razloga. Prvi je to što je ekipa poprilično umorna, Natho neće igrati zbog žutih kartona, a stanje Šćekića je još uvek nepoznato i pod upitnikom je za meč, a drugi razlog je to što je Astana završila prvenstvo pre nepunih mesec dana i ne može sa sigurnošću da kažem u kakvom su oni stanju i u kom sastavu će istrčati na teren. Svakako očekujem maksimalno zalaganje mojih igrača, želimo dobar rezultat, svi su svesni i puni motivacije za sutrašnji meč, jer su u igri i bodovi za koeficijent na klupskoj rang listi, ali i novčani aspekt nije zanemarljiv, na kraju bilo bi sjajno da takmičenje završimo sa osam bodova u grupi – rekao je Savo Milošević.

Levi bek Slobodan Urošević kaže da su igrači poprilično umorni, ali da imaju odgovornost da završe polusezonu kako treba i da ostvare povoljan rezultat i u nedelju u zaostaloj ligaškoj utakmici protiv Radnika u Surdulici (13 časova).

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here