Mimi Oro proslavila slobodu u gej klubu

0

facebook.com/Milica Mimi Živanović
Napravila žurku nakon izlaska iz zatvora: Mimi Oro
 

Živanovićeva je uhapšena 24. decembra sa još sedam devojaka. U zatvoru je trebalo da dočeka Novu godinu i na slobodu izađe 1. januara, ali je sud uvažio njenu žalbu i pustio je posle dva dana provedena u ćeliji. Mimi je prekjuče na Fejsbuku objavila svoje fotke iz novogodišnje noći, ali je po svemu sudeći najluđa noć za nju bila upravo “repriza”.

– Okupila je svoje bliske prijatelje i saradnike u jednom gej klubu u centru Beograda, kako bih proslavila slobodu. Ludovala je čitavu noć i iz kluba izašla oko pet ujutru – rekao je za “Alo!” jedan od gostiju ove privatne žurke.

Starleta je na društvenim mrežama posle hapšenja napisala da je samo privedena “kao bilo koji građanin koji ne plati struju”, i demantovala da se bavi elitnom prostitucijom. Prvog dana ove godine, uz slike iz provoda, napisala je da je samo bitno “da bude sreće i zdravlja, i da volite svoje najbliže”.

Nakon puštanja na slobodu iz suda je saopšteno da je Živanovićevoj usvojena žalba i da to nikako ne znači da je oslobođena odgovornosti. Ako u redovnom postupku bude osuđena na kaznu zatvora, vreme koje je već provela u zatvoru će joj biti uračunato u kaznu, a zaprećena kazna ne može biti veća od izrečene

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here