Miranda Ker: Kako da izgledate savršeno za samo 15 minuta

0

Poznati model vam daje savete za savršen izgled
 

"Ujutru imam vrlo malo vremena, jer moram da spremim i dete, pa za mene ostane nešto manje od dvadesetak minuta, ali ono što prvo uradim jeste da popijem čašu tople vode sa limunom. Ovaj napitak podstiče varenje u toku dana, čisti organizam, podiže imunitet i balansira pH u organizmu, a bogat je i vitaminom C“, objašnjava Miranda, koja navodi da posle napitka obavezno sledi jutarnje tuširanje.

 

"Pre nego što uskočim pod tuš, obavezno istrljam telo četkom. To je odlično za podsticanje cirkulacije, limfnu drenažu, uklanjanje mrtvih ćelija kože i detoksikaciju. Počnem od nogu, pa nastavim nagore. To uopšte ne oduzima mnogo vremena, a odlično je“, rekla je Miranda, koja je naglasila da je najbolje da kosu operete uveče, jer tako ujutru dobijate na vremenu.

 

"Nakon tuširanja obavezno telo mažem nekom hranljivom kremom, a onda se bacam na šminku. Pošto ne volim pudere, koristim tonirane kreme. Potom nanesem maskaru i olovku za obrve, jer mislim da oči uramljuju celo lice. Karmin nije obavezan, uglavnom koristim balzam ili sjaj za usne“, istakla je Miranda Ker.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here