Foto: MN Press
Mirko Ivanić

Crvena zvezda je na krilima Mirka Ivanića i Aleksandra Kataija došla do prve pobede u sezoni, a strelac jedinog gola u trijumfu nad Mladosti iz Lučana je istakao da crveno-beli zaslužuju podršku od strane navijača.

Ivanić je nakon duplog pasa sa Kataijem veoma lepim udarcem sa 20 metara zatresao mrežu nezgodnih gostiju, do kraja meča su crveno-beli uspeli da svoju mrežu zadrže netaknutom i tako napravili dobru uvertiru pred duel sa Kairatom.

Iako su prvi meč izgubili sa 2:1, Ivanić je pozvao navijače da stanu iza njega i njegovih klupskih drugova:

– Ekipa je zaslužila podršku zbog svega što smo uradili u poslednjih nekoliko sezona, a i sada pokazujemo kvalitet. Zahvalio bih se navijačima koji su u velikom broju došli protiv Mladosti iz Lučana, mnogo nam znači kada čujemo njihovu pesmu i podršku sa tribina, zaista nam daje vetar u leđa.

– Podrška nam je sad potrebnija nego ikad. Iz utakmice u utakmicu podižemo formu i tražimo kontinuitet, a neprestano radimo na taktici, raznim detaljima u igri i verujem da ćemo uskoro postizati rezultate kao iz prošle sezone, ali i dalje dominiramo – rekao je Ivanić.

Ivanić je istakao da među crveno-belima vlada velika doza optimizma:

– Optimizam je prisutan kod svih saigrača, kao i sjajna atmosfera koja nas krasi godinama u nazad. Kada je tako znamo da neće biti problema u izazovima koji nas očekuju narednih meseci. Naravno da će svi navijači našeg najvećeg kluba moći tek da uživaju u utakmicama i golovima, a mi kao igrači Zvezde znamo da su oni uvek uz nas, čak i kada rezultati nisu onakvi kakve priželjkujemo – zaključio je Ivanić.

Duel protiv Kairata u okviru 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona na programu je u sredu, 28. jula na stadionu „Rajko Mitić“.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here