Mis Pensilvanije: Ja sam rezultat silovanja!

0

Valeri Gato (24) ispričala je medijima svoju tešku porodičnu priču
 

– Kada se rodite kao rezultat silovanja, ne znate ko vam je otac, ne znate da li su ga ikada pronašli, većina ljudi bi to smatrala nesrećnom situacijom, rekla je Valeri.

 

Misica je već sa šest godina počela da postavlja pitanja o svom ocu, ali joj je majka na vreme rekla da njega nikada neće biti u njenom životu. Kako je do svoje desete godine nastavila da navaljuje majka joj je rekla da je bila napadnuta nožem i silovana, te da je tako Valeri začeta.

 

Mis Pensilvanije za 2014…
 

– Nešto loše mi se desilo. Jedan veoma zao čovek me je povredio, ali mi je Bog dao tebe, rekla joj je majka čije je reči Valeri prenela u svoj blog.

Valeri je majka želela da da na usvajanje kako bi joj neka druga porodica pružila bolji život, ali ostali članovi porodice to nisu dozvolili.

 

Ušla je u top 20 najlepših u SAD
 

– Odrasla sam sa majkom i njenim roditeljima. Oni na mene nikada nisu gledali kao na nešto pogrešno. Imam porodicu koja mi pruža mnogo ljubavi i podrške i koja mi kaže da mogu biti i predsednica Sjedinjenih Američkih Država ako to poželim. Mislim da se sve dešava s razlogom. Želim da kažem ljudima da je sve moguće i da ne smete dozvoliti da vam negativne okolnosti definišu život, objašnjava Valeri svoju filozofiju života, a u slobodno vreme putuje širom SAD-a kako bi razgovarala sa ženama između 18 i 30 godina o tome kako da se zaštite od napada i seksualnog zlostavljanja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here