Instagram/zaynn_rr
Zain

Njegov betmobil ima dva točka i 600 kubika. U pitanju je crna honda cbr600rr, a mladić poznatiji na Instagramu kao zaynn_rr je maskirani superheroj Vašingtona u Americi. Njegovu kacigu koju ne skida kada postavlja svoje avanture na drumu krase slepi miševi.

Zain je za “Vesti” otkrio da aktivno “živi” na motoru već 10 godina. Kaže da se u dvotočkaše zaljubio na prvi pogled kao petogodišnjak kada ih je ugledao. Iako je prvi u svojoj porodici koji je odlučio da sedne na “zver” to ga nije sprečilo da njom ovlada.

Objašnjava da je otvorio Instagram stranicu sa namerom da podeli svoju ljubav prema motorima.

– Počeo sam u oktobru 2023. godine sa ciljem da inspirišem ljude da ostvare svoj san i voze motor. A svi koji žele da se bave društvenim mrežama moraju da ostanu autentični i dosledni – navodi ovaj maskirani mladić.

Savetuje svakom početniku da prvo sedne na motor od 300 do 400 kubika.

Zain ukrotio “neman”

– Greške na dvotočkašu su neoprostive i startovanje na slabijem motoru vam daje slobodu da ih pravite, a da minimalizujete verovatnoću drastičnih posledica. Što se opreme tiče, svi vozači bi u najmanju ruku trebali da imaju kacigu, rukavice koje pokrivaju zglob, čizme, farmerke sa oklopom i jaknu sa štitnikom za leđa. Za one koji to mogu sebi da priušte, preporučio bih odela sa tehnologijom vazdušnih jastuka.

Kaže da ga na motoru privlače adrenalin, njegova moć i sloboda, kao i da ne postoji ništa što može da se meri sa tim osećajem.

– Skakao sam padobranom i vozio sam brze automobile. Ništa ne može da se uporedi sa osećajem kada si na dva točka – ističe Zajin.

Naš sagovornik otkriva da mu je neostvarena želja da putuje svetom, upozna sve ljude koji ga podržavaju na društvenim mrežama i testira “zveri” za proizvođače motora.

Mistični superjunak je podelio sa nama da su mu najsmešnije situacije na drumu kada dame pokušavaju da mu privuku pažnju iz kola dok je na motoru ili kada mu prilaze nakon što se parkira. Takođe, podelio je i svoje najgore iskustvo.

– Nikad nisam otkrio na svojoj stranici da sam imao nezgodu pre nekoliko godina. Imao sam sreće što sam preživeo. Da sam sleteo nekoliko metara ulevo, pregazili bi me automobili, a da sam pao nekoliko metara udesno survao bih se sa litice. Iako sam imao punu opremu morao sam na operaciju. Bio sam prikovan za krevet pet nedelja i četiri sedmice nakon toga nisam mogao sam da koračam. Trebalo mi je četiri meseca pre nego što sam ponovo mogao normalno da hodam. Savetovao bih svima koji ovo čitaju, a žele da postanu bajker, da dobro rasuđuju i budu oprezni prilikom vožnje. Jedna greška može da vam promeni život ili da ga ugasi. Cilj vožnje treba da bude zabava i to ne samo na jedan dan, već da uživate na motoru dan za danom – kaže Zajin.

Betmen iz Vašingtona je za kraj posavetovao mlade ljude da voze bezbedno, naporno rade, uživaju u svakom danu kao da im je poslednji i slede svoje snove!

Miljenik dama

Zanimljivo je da ovog junaka na dva točka čiji hobi su još i fitnes, moda, oružje, putovanja i MMA, najviše vole pripadnice nežnijeg pola koje uživaju da čitaju. Ovaj maskirani mladić je otkrio da kada je kreirao stranicu zaynn_rr na Instagramu nije uopšte znao za ovaj fenomen.

– Zaista nisam znao za zajednicu ljubitelja knjiga dok nisam otvorio ovaj nalog. Vremenom su moje objave počele da privlače sve više dama sa štivom u ruci. Žene čine oko 90 odsto moje publike, one su moje odane pristalice i veoma ih cenim.

Sutra – Misterija na društvenim mrežama (3): Venom iz Španije

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here