Foto: Mirko Tabaševic
Goran Jovanović

Danas, Mitar Mirić poznat je kao jedan od najuspešnijih i najpopularnijih folk pevača ikada, ali su mnogi detalji njegove biografije poptuno nepoznati široj javnosti a ekskluzivno u emisiji „Pečat u vremenu” otkrio je zašto je prestao da pije alkohol. .

– Ne pijem skoro 15 godina, nije da mi smeta, ni slično, nego valjda sam rano počeo pa mi je bilo dosta… Prestao sam, zapravo, da pijem posle jednog udesa 2005. Tada sam se zapio na nekoliko mesta, bio sam u Brčkom, krenuo sam nazad i dogodio se udes. Na svu sreću bio sam sam na putu, nije niko išao u susret, pa je veća tragedija izbegnuta – ispričao je Mitar.

U emisiji je Mirić otvorio dušu i priznao kako je Titova smrt uticala na njegovu karijeru, otkrio zašto je devedesetih nosio prsluke na golo telo, prvi put je pokazao fotografije svoje porodice i obelodanio brojne druge informacije iz privatnog i poslovnog života a sve ovo gledaoci će moći da vide na televiziji „Toxic folk” u četvrtak, 4. marta u 20 sati kada će početi da se prikazuje ova autorska emisija poznatog novinara Gorana Jovanovića.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here