Foto: MN Press
Aleksandar Mitrović

Reprezentativci Srbije, u nedelju veče, otputovaće čarter letom u Oslo, na meč odluke sa Norveškom, u poslednjem kolu trećeg ciklusa Lige nacija. Na spisku putnika, prema očekivanjima, našao se i Aleksandar Mitrović.

Udarna igla srpskog državnog tima oporavlja se od povrede, zadobijene u meču sa Švedskom. Tokom nedelje, Mitrović je osetio vidno poboljšanje i biće u kombinaciji za utakmicu na „Ulevalu“.

Konačna odluka da li će Srbija sa Mitrogolom napasti Norvežane znaće se sutra veče. Posle jedinog treninga u Oslu, stručni štab, uz konsultacije sa lekarskim timom, rešiće i krucijalnu dilemu pred utakmicu odluke u Grupi 4 „B“ divizije Lige nacija.

A, dobro upućeni u razmišljanja i sportsku filozofiju srpskog napadača imaju i jasnu prognozu – ukoliko bude postojala i minimalna šansa, Aleksandar Mitrović obući će dres Srbije na „Uleval“ stadionu.

Selektor Dragan Stojković, zbog žutih kartona, ne računa na Sergeja Milinkovića Savića i Uroša Račića. Utakmica Norveška – Srbija na programu je u utorak, s početkom u 20.45.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here