Mitrović: Nađite ubice moje Ivane!

0

Fonet
Traži od policije da do kraja istraži Ivaninu smrt: Željko Mitrović
 

– Jedini način da budem siguran da će policija istražiti slučaj do kraja i naći i osuditi ljude koji su joj to uradili jeste da sebe postavim u centar događaja. Iskustvo mi kaže da je moje ime dovoljno da privuče pažnju i medija i policije – izjavio je Željko Mitrović u policiji.

Smrt Ivane Bakić Bodrožić, s kojom je Željko Mitrović bio sedam godina u vezi, već danima privlači medijsku pažnju. Njeno telo je našla sobarica na podu u sobi hotela Hajat koji je iznajmila Mitrovićeva firma Pink internešenel. Ubrzo se posumnjalo da je Ivana Bakić Bodrožić preminula od prevelike količine leka propofola koji se ne nalazi u slobodnoj prodaji, a inače se često koristi u kombinaciji sa kokainom.

U vezi sedam godina

Povodom smrti Ivane Bakić Bodrožić, vlasnik Pinka je samoinicijativno otišao u beogradsku policiju da da izjavu. Tamo je izjavio da ga je Ivanina smrt veoma potresla, jer je s njom bio u bliskoj vezi poslednjih sedam godina, što se vidi i po njihovim zajedničkim fotografijama postavljenim na njenu Fejsbuk stranicu. Mitrović je posle Ivanine smrti dao čitulju u novosadskom "Dnevniku", a bio je i na sahrani.

Tužilaštvo i policija su slučaj okarakterisali kao samoubistvo. U vreme kada je Bodrožićeva preminula, Željko Mitrović sa suprugom bio u svečanoj sali Hajata na proslavi punoletstva Veljka Ražnatovića. Pojavile su se i sumnje da je možda neko nastradaloj devojci dao smrtonosnu dozu lekova, pa je pokrenuta opsežna policijska istraga.

– Bodrožićevu su lekovima i narkoticima snabdevale dve osobe sa VMA, medicinska sestra i jedan tehničar. Čekamo toksikološki nalaz da bi znali tačan uzrok smrti. Lek su joj davali na prijateljskoj bazi. Njih dvoje su saslušani i koliko znamo nije bilo namere da joj se naudi. Urađene su i analize krvi, otisci prstiju od brave sobe do kante za smeće, DNK analize svih nađenih tragova u sobi. Pregledani su, takođe, i snimci kamera iz lifta i sa stepenica, a analizirani su i podaci iz njenog mobilnog telefona i laptopa. Istraga će biti temeljna i ukoliko nađemo eventualnog krivca za smrt, ta osoba će biti uhapšena – kaže za "Vesti" izvor iz MUP-a Srbije.

 

 

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here