Mitrović nastavio da rešeta mreže u Belgiji!

0

U velikoj formi: Aleksandar Mitrović
 

U Belgiji ništa novo. Dobro, ne baš ništa. Anderleht se navijačima u Briselu na utakmici sa ekipom Šarlroa predstavio u novoj, roze garnituri, ali na terenu – sve po starom. Aktuelni belgijski šampion se mučio i u trećem kolu Pro lige, ali je i večeras mogao da računa na istančani golgeterski njuh Aleksandra Mitrovića, koji je prestoničkoj ekipi doneo toliko željene bodove – 1:0.

 

Četiri od četiri za srpskog internacionalca, koji je pogodio protivničku mrežu na sve tri dosadašnje ligaške utakmice, kao i u Superkup pobedi nad Lokerenom.

Ovaj put, učinio je to taman kada su se gosti ponadali da su uspeli da umrtve ionako ne baš kreativni vezni red Anderlehta. Poluvreme skoro pa lišeno bilo kakvog sadržaja primicalo se kraju, a onda je Fabris N’Sakala sjajno centrirao sa desne strane, a bivši fudbaler Partizana pokazao koliko je dominantan igrač u belgijskom prvenstvu.

 

"Flaster" defanzivca gostujućeg tima samo je dočarao umešnost Mitrovića. Građenje, skok i neodbranjiv udarac za nastavak pobedničke serije koja traje od početka sezone. Nek se spremi Vesterlo.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here