Aleksandar Mitrović je sa nova dva gola doneo veoma važnu pobedu Srbiji na gostovanju Azerbejdžanu u Bakuu.

Posle meča, Mitrović je istakao da je pobeda protiv neugodnog rivala jako bitna za nastavak kvalifikacija.

– Igramo utakmicu po utakmicu, najbitnija je pobeda. Jako težak meč na psihičkom planu, ali najbintije je da smo završili ovaj ciklus na pravi način. Atmosfera u svlačionici je fenomenalna. Idemo dalje, nećemo sa ovim da se zadovoljimo. Završavamo sa pozitivnom atmosferom ovo okupljanje – rekao je Mitrović.

Mitrović je ukazao na težak raspored i posao koji je odražen u jako kratkom periodu.

– Imali smo pre ovoga dve jako teške i iscrpljujuće utakmice, ali nije lako izneti tri utakmice u 10 dana. Došli smo ovde kao favoriti, u takvim okolnostima uđeš lagano u utakmicu, možda bi se sve drugačije odvijalo da nismo rano dali gol. Igra je bila dobra, bilo je teško da ih probijemo, ali je najbitnije da smo odradili posao i da se sa sedam bodova vraćamo kući – objasnio je Mitrović.

Iako ne igra dovoljno često u Fulamu, verovao je da će mu se rad na treninzima isplatiti.

– Ja sam neko ko jako teško odustaje, ko veruje u svoje sposobnosti i kvalitet. Verujem u naporan rad. Nisam imao jako kvalitetnu sezonu, ali sam znao da će sav rad i nakon treninga da mi se vrati. Bilo je samo pitanje vremena kada će to da se vrati, na tri utakmice sam dao pet golova, oborio jako star rekord. Sada sam bio taj koji je dao dva gola, ali ne smemo zanemariti celu ekipu. Imamo fenomanlnu atmosferu, jako dugo nije bila ovakva, svi su srećni i svi su zadovoljni, guraju i motivišu čak i oni koji su na tribinama. Ovi momci su stvorili nešto jako posebno, nekad sreću trebaš da zaslužiš, a mi smo je zaslužili – zaključio je Mitrović.

1 COMMENT

  1. Pobeđen je / Azerbejdžan / u gostima. Sve čestitke fudbalerima i vođstvu na čelu sa proslavljenim Piksijem. Ovu pobedu RTS, koju plaća narod, nije mogla da nađe za shodno da prenosi fudbalski meč na malim ekranima, čak i radio nije prenosio. Zlo i nervoza da budu veće, iste večeri su prenosili meč Španije-Češke. Nemam ništa protiv toga, ali moj patriotizam je pogažen neprenošenjem meča naše reprezentacije. Oni naćiće opravdanje, ali pred narodom neće ga opravdati. Pod hitnim Vučić da ukine globa naroda – TV pretplate. Ово није прва аномалија РТС, понавлја се годинама.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here