pixabay.com

Mlad Mesec u znaku Ovna očekuje nas 12. aprila i donosi moćnu energiju za manifestaciju želja, kreiranje namera i nove početke.

Ovan je prvi znak Zodijaka, a mlad Mesec predstavlja početak novog lunarnog ciklusa. Ova udružena energija šalje u naše živote talas pozitivne energije, pozivajući nas da započnemo novo poglavlje i ostvarivanje svih dugo skrivanih želja.

Pred nama je period velikih promena, ali i velikih prilika koje treba pametno iskoristiti. Zvezde će nam biti naklonjene, a od naših akcija i poteza zavisi dalje sve. Sada je dobar momenat da sve što ste dugo planirali počnete da i realizujete. Ovaj astro period će vam pomoći da na svim poljima ostvarujete uspehe, a naročito na poslovnom planu.

Vreme mladog Meseca donosi vatrenu energiju, strast, kretanje napred i dopuštanje našim željama da nas vode, a ne strahovima. Naročito moćno će delovati na Ovnove, Rakove i Vodolije.

Ova tri znaka će uspeti da ostvare baš sve što zamisle, a bez puno uloženog truda. Ovnovima se otvaraju nove poslovne mogućnosti, dok će Rakovima i Vodolijama cvetati ruže na polju ljubavi. Svi slobodni predstavnici ova dva znaka imaće priliku da upoznaju osobu koja će iz zaintrigirati

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here