Mladi Špoljarić na pragu Đenove

0

Supertalenat: Luka Špoljarić

Još jedan Srbin stigao je u Seriju A. Širokoj lepezi naših legionara na Apeninskom pridružio se i talentovani Luka Špoljarić (19), koji je na pragu Đenove i ukoliko sve bude u redu on će uskoro potpisati ugovor sa italijanskim klubom.
Kako javljaju mediji sa Apenina, Špoljarić je u društvu menadžera Vojislava Dragovića otputovao na završne pregovore i prema informacijama sa lica mesta, posle nekoliko treninga na kojima je zadovoljio kriterijume stručnog štaba, trebalo bi da overi saradnju na tri godine.
Špoljarić je rođen 13. septembra 1995. i do sada nije bio poznat široj javnosti, ali se ljubiteljima fudbala predstavio sjajnim potezima koji su u jednom trenutku postali hit na Ju tjubu. Na treningu je pokazao sjajnu preciznost prilikom izvođenja slobodnih udaraca, pošto je iz pet pokušaja isto toliko puta uzdrmao prečku.
U Đenovu stiže kao slobodan igrač, s obzirom da nema klub, a u prethodnom periodu pominjao se kao pojačanje Peruđe. Jedan kratak period karijere Špoljarić je proveo u mlađim kategorijama Čukaričkog.
Italijanski mediji ističu da je dolazak Luke Špoljarića odgovor Đenove na potez gradskog rivala Sampdorije, koja je pre nekoliko dana dogovorila transfer još jednog talenta sa Balkana, Karla Lulića, koji će se 1. januara iz Osijeka preseliti u tabor ekipe Siniše Mihajlovića.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here