Pexels

Mobilni telefoni su postali nešto bez čega više ne možemo da zamislimo svakodnevne aktivnosti, a iako većina smatra da je to samo uređaj, on može dosta da kaže o vašem odnosu sa partnerom.

Na primer, koliko često ga zovete ili mu šaljete poruke, a sa druge strane, tu su i fotografije koje u telefonu imate sa njim, ali i činjenica da svoj telefon (ne)krijete od njega.

Da, mobilni telefoni mogu mnogo toga da otkriju, a o vašoj vezi posebno.

1. Koliko često zovete ili šaljete poruku svom partneru?

Iako živimo u “ludo” vreme, najstabilniji parovi uvek pronađu vremena da se čuju, bilo pozivom ili porukom, samo da se podsete na povezanost. S druge strane, ako ceo dan niste imali potrebu da čujete svog partnera, očigledno je da negde postoji problem.

2. Krijete li mobilni telefon od partnera?

Ako ste uhvatili sebe kako svog pametnog “ljubimca” krijete od partnera, to je verovatno zato što nešto krijete i obrnuto. To ne mora nužno da znači da je u pitanju treća osoba, već može da ukazuje i na nedostatak poverenja koje možda nije veliki problem kao prevara, ali svejedno jeste problem koji bi trebalo pod hitno da rešite. Sve jake veze temelje se na iskrenosti i poverenju, a onda dolazi sve ostalo.

3. Koliko fotografija s partnerom imate u svom telefonu?

Neke osobe u potpunosti izbegavaju čuvanje privatnih fotografija na mobilnom telefonu i to je u redu. Međutim, ako vi ili on u telefonu imate puno fotografija s prijateljima i ostalim dragim ljudima, ali nijednu zajedničku, nešto ne funkcioniše kako treba. Možda ste se udaljili, a potreban vam je samo razgovor da rešite problem, piše 24sedam.rs.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here