Pixabay.om
Foto: Ilustracija

Putevi Srbije saopštili su danas da postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Putevi Srbije navode i da će petlja “Umčari” u smeru Niš-Beograd na auto-putu E-75 od danas biti otvorena za saobraćaj, dok će 7. novembra biti otvorena za saobraćaj i petlja “Umčari” u smeru Beograd – Niš.

Biće otvoreno isključenje iz Beograda za Umčare, dok će uključenje ka Nišu iz Umčara ostati zatvoreno za saobraćaj do daljeg.

Na auto putu E-75, petlja “Lapovo” od 9 sati će trajati radovi na postavljanju ITS opreme, u zoni radova nadvožnjak iznad auto-puta, uz zauzeće jedne saobraćajne trake.

Na putu Boljevci – Obrenovac obustavljen je saobraćaj zbog radova na sanaciji kolovoza, do 29. decembra.

Alternativni putni pravac iz pravca Obrenovca je državni put IA reda broj 2 (Miloš Veliki), a iz pravca Boljevca nema alternativnog putnog pravca.

Na putu Kneževići – Bela Zemlja – Užice (Mačkat) zbog izvođenja radova na mostu “Sušica”, na snazi je potpuna obustava saobraćaja, do 13. novembra, od 8 do 14 časova.

Preporučeni alternativni putni pravac je lokalni put – obilaznica preko Mačkata.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here