Instagram
Katarina Grujić

Katarina Grujić godinama je na sceni, i o njenom privatnom životu se dosta pisalo. Neke navodi koji su izlazili u medijima, tiču se njenog oca Gruje – pisalo se da pripada grupi masona. Takođe, navela je i neke priče koje je slušala u medijima o mužu Marku Gobeljiću, sa kojim ima ćerku Katju.

– Najveća laž koja je izašla je da je on mason, više puta sam demantovala. Kad je bila hajka oko mog i Markovog venčanja, neko je izmislio kako je “Kaćin otac mason”. Oni su prepoznatljivi po tome što nose crno odelo i crnu leptir-mašnu, a na venčanju 500 muškaraca tako obučeno. Mene to povređuje, kada mi neko dira majku, sestru, oca, kao i Marka i ćerku Katju. Oni nisu javne ličnosti, ja jesam i dopustila sam da će nekada da se piše nešto o njima, ali oni nisu ni dužni ni krivi da trpe predstavljanje na ružan način. Ja sam na sve to navikla, i ne živim više od medijskih napisa, nije mi to bitno otkad imam dete. Skroz sam promenila razmišljanje – istakla je na početku Katarina, koja je ponosna na očev uspeh. Takođe, dotakla se toga i da često mediji ističu kako je nasledila neku nekretninu od roditelja.

– Ja ne mogu da nasledim, moji roditelji su i dalje živi. Mom ocu treba stvarno skinuti kapu za sve što je uradio. Potiče iz Kolašina, malog mesta. Došao je u Beograd, napravio svoju fabriku i uspeo u svemu tome na normalan i čist način. Čovek je sve uradio zbog žene i dve ćerke. Nisam bila bahata, bezobrazna ni razmažena, ali naravno da neke stvari zaslužiš – ispričala je Katarina.

Takođe, pogodili su je i navodi kako joj je muž u torbi jednom prilikom imao basnoslovnu svotu novca, što je takođe demantovala.

– Nisam bezobrazna, nego ne volim kada neko pređe granicu, onda upitam tu osobu “Šta je problem?” Smatram da to nije bezobrazluk, imam pravo da pitam. Kad je reč o ružnim napisima, desilo se da pišu kako je Marko otišao do kola da se presvuče, pa je napisano da je u torbi imao 200.000 evra, što nikako nije tačno. Mogli smo da imamo ozbiljan problem, da neko stvarno pomisli da toliko novca imam u kešu, pa posle da mi obijaju stan, kidnapuju i slično… Neću da se to dešava, ti napisi mogu ozbiljno da utiču na moju porodicu – ispričala je Grujićeva.

U medijima se tokom 2013. godine pisalo kako je pevačica tada navodno bila u emotivnom odnosu sa kolegom koji je tada i vodio “Zvezde Granda”, Milanom Mitrovićem.

– Sa njim nikada nisam bila u vezi, naravno da je laž u pitanju. Nikada nisam čula za to. Svaku vezu sam javno objavila. Uvek sam se trudila da sve veze držim u četiri zida, ali svaki put kada sam okačila sliku, naravno da ću dati medijima povoda da pišu – izjavila je Grujićeva u emisiji “Pretres”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here