Moja i Lotarova ljubav nije izbledela

0

Marijana Mateus

– On nije odustao od mene, nas dvoje imamo specifičnu vezu i još uvek se volimo, ali na drugačiji način nego ranije. Imam osećaj kao da je za neke stvari među nama vreme stalo.

 

Ali, kao Vaga u horoskopu, još uvek vagam da li da mu dozvolim da mi se ponovo udvara – rekla je Marijana za beogradske medije.

 

Ona ne krije da je bilo trenutaka kada je Lotar razočarao, ali kada su se strasti stišale ponovo su počeli da razgovaraju telefonom. Bili su i ostali jedno drugom najveća podrška.

– Naš brak je bio zasnovan na ljubavi koja još nije izbledela. Kada smo se razišli nismo se mrzeli. Lotar uvek sledi svoje srce i to je pošteno. Još imamo puno zajedničkih tema, kad god imamo slobodnog vremena vidimo se, a u poslednje vreme naši putevi se sve češće ukrštaju.

 

 

Prva istupila iz braka

– Razlog kraha našeg braka bio je što nisam mogla stalno da budem uz njega. Bilo je situacija kad sam morala da ga ostavim na nekoliko dana zbog dece, a on nije mogao da se pomiri s tim. Malo je poznato da sam ja prva istupila iz našeg braka, a kada smo se razišli često je govorio: "Ti si tako želela"- otkriva Marijana.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here