Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
12.07.2020.

Momak iz Srbije se udavio u Olimpik Biču

Novosti.rs, Vestionline
Pixabay.com
Foto: Ilustracija

Devetnaestogodišnji momak iz Srbije udavio se na plaži Olimpik Bič, nedaleko od letovališta Paralija u Grčkoj.

Istog dana kada je petogodišnji dečak izvučen bez svesti iz mora u Pefkohoriju (lekari se bore za njegov život), stigla je i tužna vest da je život izgubio jedan mladić.

Inače, plaža na kojoj se nesrećni momak kupao nije imala spasioce, koji su se samo dan ranije povukli s plaže, a koji bi mu verovatno i spasli život, pišu grčki mediji.

Naime, poslednjih dana plaže u okolini Katerine ostale su bez spasilaca zbog finansijskih problema između spasilačke službe i opštine.

Samo dan pre ove tragedije „Lajfgard patrola“ objavila je da će privremeno obustaviti službu na obali opštine Katerini, optužujući nadležne u opštini da nisu ispunili finansijske obaveze.

Međutim, kako kažu u opštini, krivica nije bila njihova, već je problem nastao što Ministarstvo unutrašnjih poslova nije na vreme poslalo sredstva. Navode da će problem biti rešen u narednih nekoliko dana i da će sve biti plaćeno.

Kako kažu, Vlada je zahtevala povećanje broja spasilačkih kućica i duže radno vreme, što bi koštalo dodatnih 300.000 evra.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime