EPA/Paul Buck
Britni Spirs

Pevačica Britni Spirs svetsku slavu je stekla u tinejdžerskim danima. Nakon veze sa podjednako popularnim Džastinom Timberlejkom, javnost je bila svedok i njenog emotivnog kraha, šišanja na ćelavo, bizarnog ponašanja i propalog braka iz kojeg je dobila dva sina.

Porodica je donedavno kontrolisala njenom imovinom, a celokupna javnost je klicala kada je starateljstvo ukinuto. U isto vreme je Britni uživala u romansi sa trenerom Semom Asgarijem, organizovala bajkovito venčanje i sve se činilo kao da je njen povratak na muzičku scenu neminovan.

U isto vreme sa izgovaranjem bračnih zaveta, Britni je neretko na društvenim mrežama objavljivala i slike i snimke na kojima pozira bez odeće. Nedavno je Sem Asgari objavio da se razvodi od pevačice, a mediji su bili preplavljeni navodima da ga je Britni udarila, ali i prevarila s jednim članom osoblja.

Sada je pevačica nastavila da objavljuje klipove, a posebnu pažnju je izazvao onaj na kojem se vidi da je u kući instalirala šipku za ples. Ispred nje je postavila tri ogledala, skinula se u roze donji veš, uključila kameru i zaplesala. Komentari na ovom videu su onemogućeni, ali se vidi da je pregledan 600.000 puta za manje od jednog dana.

Svoje nezadovoljstvo ponašanjem pevačice koja je važila za princezu popa se prelilo na Tviter, gde pojedini pišu da joj je potrebna stručna pomoć.

Video možete pogledati OVDE.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here