EPA/Nina Prommer
Dženifer Lopez

Latino diva Dženifer Lopez zbog koronavirusa morala je da otkaže venčanje sa izabranikom Aleksom Rodrigezom, a sada ju je snašla još jedna nevolja. Pevačica bi uskoro mogla da se nađe na sudu zbog fotografije sa Instagrama.

Prema sudskim dokumentima, u čiji je uvid je imao portal I njuz (Enews), njujorški fotograf Stiv Sand tužio je pevačicu i njenu kompaniju Nujorikan prodakšens zbog povrede autorskih prava. Sand traži odštetu od 150.000 dolara.

Sand je naveo da je pevačica koristila njegove fotografije kako bi promovisala sebe i svoj brend na Instagramu, na kojem je prati 119 miliona ljudi, a da, kako je istakao, nije tražila njegovu dozvolu za to, niti je on dobio kompenzaciju.

Fotografiju je pevačica objavila 22. juna 2017. godine. Ovo nije prvi put da je neko zbog ovoga tužio pevačicu. Isto se desilo prošle godine kada je postavila na Instagram fotografiju na kojoj je se sa verenikom Aleksom Rodrigezom drži za ruke. Fotografija je vlasništvo agencije Splaš, a snimljena je u Nju Džersiju kada su ih fotografi slikali kako izlaze iz jednog kluba.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime