pixabay.com
Ilustracija

Policijska uprava Bijeljina saopštila je da je uhapšen M.H, nakon što je u pravcu policijskih službenika ispalio najmanje tri metka iz gasnog pištolja.

Kako prenose Nezavisne novine, policijskoj stanici Šamac je 22. oktobra A. M. prijavila da ju je M.H. vrebalno napao i upućivao joj pretnje, nakon čega je u neposrednoj blizini Policijske stanice Šamac fizički napao njenog brata, nanevši mu povrede u predelu ruke i abdomena.

M.H. je ispred zgrade Policijske stanice Šamac fizički napao i policijskog službenika drevenom motkom, dok je u drugoj ruci držao veći nož (mačetu), da bi se nakon toga udaljio automobilom.

Automobil M.H. je pronađen u dvorištu njegove porodične kuće, a on je odbijao da izađe iz kuće na zahtev policijskih službenika, kao i bilo kakvu dalju saradnju sa policijom.

U kuću je potom ušla jedinica žandarmerije Policijske uprave Bijeljina, a M.H. je u pravcu policijskih službenika ispalio najmanje tri metka iz gasnog pištolja, nakon čega je uhapšen.

Prilikom pretresa kuće i pomoćnih objekata pronađeni su i privremeno oduzeti dva gasna pištolja sa određenom količinom pripadajuće municije, mačeta, dva lovačka i jedan preklopni nož, kao i oko 33 grama materije koja asocira na marihuanu.

Uhapšeni je, uz izveštaj o počinjenim krivičnim delima nasilničko ponašanje i sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje, predat u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu u Doboju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here