Može dete i bez muža

0

Jelena Rozga (37) obelodanila je da je raskinula višegodišnju romansu, iako je niko nikada nije ni video sa dečkom. Međutim, to je ne sprečava da ozbiljno razmišlja o majčinstvu i volela bi, kako kaže, da ostane u drugom stanju već ove jeseni.
– Jedna devojčica bi mi ulepšala život. Planiram da se posvetim tome tokom jeseni kada turneja bude gotova, i da ostvarim svoj san. Kao i svaka žena, majčinski instinkt osećam već godinama, a spremna sam potpuno i na ulogu samohrane majke. Bože moj, sama bi se snašla u toj ulozi i bez muške podrške – rekla je Rozga za bosanske medije i otkrila u kakvim je odnosima sa koleginicom Severinom Vučković.
– Nas dve smo zdrava konkurencija. Novinari žele da nas zavade, da ona i ja krenemo u neki sukob. Malo ljudi zapravo zna da smo Severina i ja prave prijateljice. Nema tu ništa loše da bi se svađale, iako znam da mediji vole takve priče da se mi nešto prepucavamo, kao da smo na pijaci.

 

Erotika u spotovima
– Seksepil čuvam za scenu, jer se danas bez toga ne može. U spotovima moraš pokazati dozu erotike da bi to zaintrigiralo publiku, na nastupu moraš izgledati atraktivno, pa ja samo pratim trendove. Privatno i kod kuće nosim običnu garderobu, nemam puno šminke i ne volim štikle, već sam stalno u patikama i baletankama.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here