Twitter.com/fkczvslo

Novi igrač crveno-belih bi trebalo da obavi lekarske preglede u Beogradu i potpiše trogodišnji ugovor sa srpskim šampionom, u transferu vrednom 1,3 miliona evra.

 

Novinarima u Antaliji spotski direktor Zvezde, Mitar Mrkela potvrdio je da je Crvena zvezda dovela plejmejkera.

– Ostali su još neki detalji, ali očekujemo da sve bude završeno u toku dana. On putuje danas u Beograd, tamo će obaviti lekarske preglede i od subote se pridružiti ekipi po povratku iz Turske. Ne bih o finansijskim detaljima, o tome ćete morati sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem. Za nas iz sportskog sektora završeno je kako smo želeli – dolaskom Mirka Ivanića.

– Ostalo je još malo vremena do kraja (8. februar u ponoć) i za nas je završen što se tiče pojačanja. Možda se desi da neki igrač ode jer ima interesovanja za neke igrače, neka tržišta su i dalje otvorena – zaključio je sportski direktor Zvezde.

Ivanić se posle tri godine vraća u Srbiju gde je bio kapiten novosadske Vojvodine i moguće je da zaigra protiv svog bivšeg kluba već 16. februara u prvom kolu prolećnog dela Superlige.

Ivanić je ove sezone postigao dva gola za BATE na 11 mečeva u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ligi Evrope.

On je drugo pojačanje Zvezde iz BATE-a ove zime, nakon štopera Nemanje Milunovića, dok je u suprotnom smeru otišao Nemanja Milić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here