MN Press

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela kaže da je ponosan na rezultate tog kluba.

Crvena zvezda je jako blizu nove titule prvaka Srbije, četvrte u nizu.

– Prvi put u istoriji ćemo četiri puta zaredom osvojiti titulu, prvi put smo osvojili 11 bodova u grupnoj fazi UEFA takmičenja. To su rezultati za ponos svih navijača. Ja sam ponosan. Zvezda se podigla na UEFA listi, sada smo u prvih 50 timova. Jako sam srećan zbog toga, kao i naši navijači. Ali i razumem što je ljudima interesantno da se priča o negativnim stvarima – rekao je Mrkela gostujući na televiziji “K1”.

Velika stvar je bila i dolazak Dejana Stankovića na mesto šefa stručnog štaba.

– Slažem se da je on dobitak Crvene zvezde. Veliko fudbalsko ime, koje ima fenomenalanu karijeru. Malo je takvih primera, da su se igrači takve biografije vratili u srpski fudbal. Pored toga što je odlično igrao, on trenerski posao obavlja sjajno. Vodi tim ka uspesima – dodao je on.

Mrkela je otkrio i planove za budućnost.

– Zvezda uvek mora da teži još boljim rezultatima. Ovaj klub nikada ne bi bio šampion Evrope da smo se zadovoljavali onim što imamo u tom trenutku. Mi smo iz godine u godine u godinu napredovali kao tim i klub. Zvezda je pre našeg dolaska bila u ruiniranom stanju, svake godine smo se podizali. I sada imamo bolji tim nego pre tri, ili četiri godine. Pokušaćemo da igramo u Ligi šampiona i tamo budemo konkurentni, konkurentniji nego pre – zaključio je Mrkela.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime