Mrtvog muža odnela u Doboj

0

Meštani sela Jelenak kod Danilovgrada i rodbina pokojnog Milorada Žunjića (60), koji je sahranjen 22. juna u porodičnoj grobnici na mesnom groblju, nemalo su bili iznenađeni kada su pre tri dana zatekli otvorenu grobnicu, a njegov prazni mrtvački sanduk bačen pored ograde.
Priču o vampirima, vukodlacima, verskim sektama i svakovrsnim drugim čudima koja je munjevito počela da se širi prekinula je policija koja je brzo utvrdila da je zaista nesvakidašnju, bizarnu krađu počinila Jela Trgić iz Doboja, druga supruga pokojnog Žunjića. Tačnije, ona je uz prethodno uredno pribavljenu dokumentaciju i sudsko odobrenje angažovala radnike pogrebnog preduzeća iz Nikšića i pod okriljem noći ekshumirala telo, a potom ga legalno prenela preko graničnih prelaza na Šćepan Polju i sahranila na dobojskom groblju.
Kako saznajemo, Trgićeva je sa Žunjićem bila u braku tek nekoliko godina i sa njim je imala stalne trzavice. To je i bio razlog da Miloradova majka Zorka i ostala rodbina odluče da ga sahrane u rodnom Jelenku. Jela Trgić se, međutim, nije pomirila s tim, već je počela da prikuplja dokumentaciju i traži način da telo pokojnog muža sahrani u Doboju. Iako je pribavila uredne papire i dozvole, Žunjićeva majka Zorka i ostala rodbina sumnjaju da je posredi falsifikat, odnosno da je sve to pribavljeno na nelegalan i koruptivan način.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here