MTEL Austria ima novu ponudu

Vesti online
MTEL Austria

Dok drugi operatori mobilne telefonije u Austriji dižu cenu svojih paketa, operator MTEL Austria prema svojim korisnicima izlazi sa novim ponudama i povoljnostima.

Tako je od početka februara pokrenuta akcija “Pređi u MTEL – telefoniraj i surfaj tri meseca gratis”.

To je akcija koja važi za sve korisnike koji prenesu svoj postpaid broj iz bilo koje druge mreže na jednu od MTEL Austria postpaid tarifa.

MTEL Austria, za razliku od drugih, nije odlučio da poskupljuje svoje usluge, već naprotiv pokrenuo je novu akciju koja predviđa besplatne razgovore i internet tri meseca.

Akcija traje do 28. februara 2021, a o detaljima zainteresovani se mogu informisati preko telefona 0800 667 667 (za pozive iz Austrije) ili u jednoj od MTEL Austria poslovnica.

Inače MTEL Austria nudi neograničeno telefoniranje iz Austrije prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u Austriji, prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u EU, kao i prema svim mobilnim i fiksnim mrežama Telekom Srbija grupe  – mts Srbija, m:tel BiH, m:tel Crna Gora.

Takođe u EU korisnik ima besplatne pozive prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u Austriji i EU.

Kada je korisnik u Srbiji, BiH i Crnoj Gori ima besplatne pozive prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u Austriji i prema mrežama Telekom Srbija grupe  – mts Srbija, m:tel BiH, m:tel Crna Gora, što je jedinstveno na tržištu Austrije.

Dalja povoljnost prelaska na MTEL jeste što mobilni internet važi na teritoriji Austrije, u EU i u Srbiji, BiH i Crnoj Gori i nema potrebe da se menja SIM kartica u zavičaju.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime