www.mtel.at

MTEL Austria uvek misli o svojim korisnicima i neprestano pokušava da im priredi novo iznenađenje.

Pored najpovoljnijih kompletnih paketa mobilne telefonije MTEL Austria se trudi da svojim korisnicima obezbedi i najmodernije pametne telefone.

Tako je od 1. aprila ove godine u ponudi, po najpovoljnijim uslovima, nova serija telefona kompanije Samsung.

Korisnici MTEL Austria time dobijaju mogućnost da koriste najmodernije telefone koji postoje na tržištu.

Samsung Galaxy S21 i S21+ su telefoni sa kojima korisnik može da uživa u surfovanju po internetu, ali i u pravljenju gotovo profesionalnog video i foto sadržaja, čuvajući na taj način uspomene na najlepše trenutke i deli ih sa svojim najbližima.

I to sve po najpovoljnijim uslovima, kao na primer Galaxy S21, sa 256 GB, koji u paketu “Servus Plus M” košta samo 54,90 evra mesečno, za ugovor od 24 meseca, a isto toliko košta i nešto malo veći model Galaxy S21 Plus , sa 128 GB memorije.

Za korisnike koji “ne jure” svake godine najnovije modele telefona, već vole dokazane modele, MTEL Austria je obezbedila prethodnike serije 21, Samsung Galaxy S20 i S20 Plus.

Pored dva najnovija modela Samsunga ljubitelji iPhone-a kod MTEL-a mogu nabaviti povoljno i telefone iz serije iPhone 12.

Na sajtu MTEL-a data je kompletna ponuda, koja će svakako oduševiti korisnike, ljubitelje najmodernijih pametnih telefona. Ponuda je tako koncipirana da svako može da izabere željeni paket po najpovoljnijim uslovima.
Požurite!

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime