MTEL Austria

Srpski operater mobilne telefonije na austrijskom tržištu MTEL Austrija, kao i drugi operateri mobilne telefonije u Austriji, drži otvorenu svoju poslovnicu za korisnike.

Na osnovu mera austrijske vlade mobilni operateri mogu držati svoje prodavnice otvorene kako bi se osigurala komunikacija među građanima tokom ograničenja slobode kretanja.

Tako je i poslovnica MTEL Austrija u Mariahilferštrase u Beču otvorena za sve korisnike, rekao je direktor MTEL Austrija Bojan Obradović. On je objasnio da dve smene rade u poslovnici, i da se posebno pazi na higijenu.

“Mi smo se na vreme pripremili i nemamo nikakve probleme u radu. U stalnom smo kontaktu sa vlastima Austrije i pratimo sve preporuke”, rekao je Obradović.

On je kazao da mnogo ljudi dolazi u poslovnicu, a i da je zabeležen povećan broj upita preko kol-centra.

Na ulazu u prodavnicu MTEL postavljeno je obaveštenje da se drži razmak između mušterija, a koliko je prisutna svest o mogućoj infekciji, čeka se ispred vrata dok klijent koji se nalazi u poslovnici ne izađe.

Oni koji dolaze u poslovnicu, ovih dana, zainteresovani su za dopune, nove usluge, ali i televiziju, pošto sada moraju da provode ceo dan u stanovima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here