pixabay.com

Jedan muškarac (29) sa svima je podelio životnu priču od koje mnoge žene strahuju.

On je otkrio da je pet godina u braku, ima ćerku od tri godine, ali četiri godine spava sa sestrom svoje žene.

-Sve je počelo jednom prilikom kada smo popili previše. Moja se supruga onesvestila pa smo joj pomogli da legne i otvorili još jednu bocu. Volim svoju ženu, ali njena sestra je nešto sasvim drugo – puna oblina, s*ksi i drska.- objasnio je, pa nastavio:

-Oduvek sam joj se sviđao. Poljubili smo se i brzo završili u krevetu. Polne odnose smo imali još nekoliko puta tokom sledećih mesec dana i razmišljao sam da bi trebalo da prekinem sa suprugom i budem s njenom sestrom.

Međutim, njegova supruga je zatrudnela i tada su se venčali. Muškarac je spavao sa svastikom i na svom venčanju. Žena je sada trudna s drugim detetom, a on ne zna šta da uradi, jer i dalje voli suprugu, pa se obratio savetnici.

-Jednog dana neizbežno će nešto poći po zlu i toliko će ljudi biti nesrećno: vi, vaša supruga, vaša deca, vaša porodica, čak i vaša ljubavnica. Recite svastiki da mora prestati sada, za dobrobit svih vas. Budite ljubazni i pristojni, ali odlučni. Zatim se okrenite ka porodici koja zaslužuje najbolje od vas. – odgovorila je savetnica.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here