pixabay.com

Baš kako se u saobraćaju susrećemo sa dobrim vozačima, gotovo u jednakom broju susrećemo se i sa lošim. Ti ljudi u saobraćaju donose nepromišljene odluke, ljute se kad ne treba i misle da ne treba da slede pravila. Smatra se da su muškarci rođeni u ovim znacima najgori vozači u svetu Zodijaka.

Strelac

Strelci vole slobodu i ne slede najbolje pravila, što može rezultirati nedisciplinovanom vožnjom. Njihova sklonost istraživanju i nepromišljenim odlukama može ih dovesti u nezgodne situacije, a vrlo često se ne snalaze dobro u gužvama jer se osećaju zarobljeno između toliko automobila.

Vodolija

Vodolije vole da slede samo svoja pravila, što nikako nije korisno ako su učesnici u saobraćaju. Čak i kada nisu u pravu, rietko će priznati grešku i radije će se posvađati sa drugim vozačima kako bi dokazali da su u pravu. Vrlo su nepredvidivi i svojim postupcima frustriraju druge učesnike u saobraćaju.

Rak

Rakovi su vrlo osetljivi u svim aspektima života, pa tako i u vožnji. Previše brinu i razmišljaju o stvarima koje se događaju oko njih, a gotovo ništa ne rade instinktivno. Zbog toga mnogima izgledaju kao da ne znaju što rade i često svojim ponašanjem ljute druge u saobraćaju.

Devica

Device su po prirodi vrlo analitične, a to često može biti dvosekli mač u saobraćaju. Njihova sklonost perfekcionizmu može ih učiniti previše opreznim i usporiti saobraćaj kad to nije potrebno. Istovremeno, Device kritikuju druge zbog načina na koji upravljaju vozilom i ljute se.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here