Foto: Instagram/tanja_savic_private
Tanja Savic

Pevačica Tanja Savić koja ovih dana bije bitku za starateljstvo nad svoja dva sina koja je njen muž odveo u Australiju, navodno je saznala da je suprug vara sa koleginicom iz Granda što je bio razlog za njihov razvod.

Pevačica, koja je prijavila muža policiji jer joj je u aprilu oteo sinove Maksima i Đorđa i odveo ih u Australiju, prema navodima štampe “pukao” je zbog prevare.

– Sve vreme snimanja bila je tužna jer je mesecima razdvojena od dece. Ispričala nam je da je krajem marta saznala da je Dušan vara, i to sa pevačicom iz “Granda”, ali nije htela da nam kaže njeno ime! Pronašla je u njegovom telefonu prepisku sa ljubavnicom, u kojoj ugovaraju viđanja po hotelima i jedno drugom izjavljuju ljubav! Kaže da je napravila haos kad je to videla! Žestoko su se posvađali u stanu na Novom Beogradu u kom su tada živeli. Urlala je na njega kako ona čuva decu i gradi karijeru dok se on švaleriše. Čak je poslala i poruku toj koleginici i napisala joj da je mrtva za nju – prenosi list Informer i dodaje da je Tanja tada spakovala i otišla kod roditelja u Radinac.

 

– Ispričala nam je da je plakala danima, mnogo je bila povređena. Svađala se s njim preko telefona, ali je u jednom trenutku Dušan prestao da se javlja. Otišla je do stana da vidi šta se dešava s decom i šokirala se kad je shvatila da nema dečjih pasoša. Ubrzo je saznala da ih je bez njene dozvole odveo u Australiju. To ju je dotuklo.-

Prema rečima izvora za gorepomenuti list, Savićeva nije bila iznenađena kad se na društvenim mrežama pojavio snimak na kom se Jovančević provodi na drugom kontinentu sa nepoznatom plavušom.

– Rekla je da mu je jednom davno već prešla preko prevare, a da je on očigledno nastavio da švrlja. Sada sumnja da je imao mnogo ljubavnica, iako joj se kleo da će da se promeni – rekao je izvor.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime