Muzičari oterali hladnoću

0

Tatjana i Saša Momić, gastronomi u teniskom centru Matchball u Vitenu, nedaleko od Dortmunda, pozvali su u svoju oazu, drage prijatelje i mlade članove dortmundske Srbije na doček Nove 2015. godine. Prohladnu noć brzo su ulepšali popularni muzičari Nešo i Boki i zagrejavali goste za susret sa 2015. godinom.

U dvorani su bili gosti iz cele Evrope i Italije doputovali su Aleksandra i Srećko Vujičić sa sinovima Lukom i Filipom, a iz Bosanskog Broda Mićo Srijemac i mnogi drugi, pa je to bila Evropska unija u malom.

Slavlje je pesmom i igrom obeležila je mlada generacija i tako prebrodili poslednje sate sumorne 2014. godine. Pred samu ponoć, više od 100 prisutnih, odbrojavalo je sekunde do ponoći, da bi se iz mnogih grla čula čestitka: "Srećna vam Nova godina".

Posle srdačnih čestitki, nazdravljanja i poljubaca, gorelo je nebo iznad Vitena od veličanstvenog vatrometa. Zvonili su telefoni iz celog sveta, čule su se samo čestitke i dobre želje, upućene od najdražih osoba, ma koliko daleko bile.

Zaiskrila je i po neka suza u oku pečalbarskom, a kako i ne bi. Nešo i Boki ipak su najzaslužniji za veselo raspoloženje koje je trajalo do jutarnjih sati. Bilo je to nezaboravno slavlje, pa su se gosti od srca zahvaljivali superdomaćinima Tatjani i Saši Momiću. Ova novogodišnja noć ostaće zapamćena po mnogim lepim devojkama. Po mišljenju mnogih, najlepša je bila Magdalena Đorđević.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here