pixabay.com

U Brazilu je uhapšena žena koju se sumnjiči da je ubila supruga, a zatim mu odrezala penis i ispržila ga u tiganju.

Dajane Kristinu Rodrigez Mačado (33) policija je uhapsila 7. juna u brazilskom gradu Sao Gonsalu u blizini Rio de Žaneira.

Policajci su pozvani u kuću para i unutra su pronašli beživotno, golo i unakaženo telo žrtve. Identifikovan je samo po imenu Andre.

Prema navodima policajaca, supruga mu je odrezala penis i ispržila ga u sojinom ulju u tiganju, navodi “Dejli mejl”,

Prema policijskim izveštajima, veruje se da se zločin dogodio oko 4 sata ujutro nakon što se par posvađao oko prekida veze. Policajci su na mestu događaja zaplenili kuhinjski nož za koji veruju da je njime ubijen muškarac.

Uhapšena 33-godišnja žena je optužena za ubistvo i skrnavljenje leševa.

Prema izveštajima, par je bio zajedno 10 godina, a iako su bili razdvojeni zadnje dve godine i dalje su povremeno bili u vezi. Imaju osmogodišnjeg sina i petogodišnju kćerku, a zajedno su vodili i piceriju, piše portal UOL.

Nije jasno jesu li deca bila prisutna u vreme zločina.

Advokat uhapšene žene Karla Polikarpo rekla je da je muškarac pretio njenoj klijentkinji i da ga je ubila u samoobrani.

– Nije prihvatio kraj veze i rekao je da ako ona ne može da bude s njim, ne može da bude ni sa kim – rekla je advokatica i dodala da se njena klijentkinja kaje.

Sestra ubijenog muškarca Adriana Santos kaže da je osumnjičena 33-godišnjakinja ubila njenog brata iz osvete jer ju je varao. Rođaci su medijima otkrili da se par neprestano tukao, a Mačado je jednom prilikom svog supruga prijavila policiji.

3 COMMENTS

  1. Dakle, ima žena koje su spremne na sve! Pa što ga je pržila, šta li je nameravala s njim, pobogu?
    Joj, onda sam ja dobro prošao. Moja je bila civilizovana, angažovala advokata Veličkovića i tražila od mene sporazumni razvod. Jes’ da mi je uzela sve što je htela, ali sam bar ostao zdrav i čitav. Ovaj mučenik nastrada na pravdi Boga. Strašno!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here