OC Jahorina

Danas je na Jahorini u Olimpijskom baru na vrhu planine realizovan “Ručak sa ambasadorima” uz prisustvo domaćina Dejana Ljevnaića, direktora OC Jahorina i brojnih visokih zvaničnika-ambasadora stranih ambasada u BiH.

Samom ručku prethodila je prezentacija planova i postignutih rezultata Olimpijskog centra Jahorina a potom su svi pristutni uživali u vožnji jahorinskim bobom na šinama koji je jedan od najdužih u regionu. Događaj „Ručak sa ambasadorima” simbolično organizovan na Međunarodni dan prijateljstva, je od velike važnosti za jačanje diplomatskih i prijateljskih odnosa, promociju Jahorine i Bosne i Hercegovine.
Čelnici Olimpijskog centra Jahorina imali su priliku da ugoste ambasadore Severne Makedonije, Norveške, Austrije, Slovačke i Mađarske sa ciljem druženja i prezentacije Olimpijskog centra Jahorina na tržištu ambasada prisutnih u Bosni i Hercegovini.
Ovo je bila i idealna prilika za predstavljanje rezultata uspešnih investicionih projekata, novih letnjih sadržaja kao i za promociju turističkih potencijala kojim planina odiše. Tokom sastanka razovaralo se i o nadolazećoj zimskoj sezoni, ponovnoj realizaciji događaja “Trka Ambasadora” ali i ekološkim radionicama koje je potrebno ralizovati u prirodi sa ciljem širenja svesti o ekologiji, važnosti očuvanja prirode i zdravog načina življenja.
Danas su ambasadori pomenutih zemalja zajedničkim snagama dali diplomatski sjaj Jahorini i pozicionirali je kroz dolazak turista iz njihovih zemalja na mesto najpoželjnije turističke destinacije u ovom delu Evrope.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here