OC Jahorina

Izuzetno uspešna letnja sezona na Jahorini je i zvanično zatvorena u nedelju, 18. oktobra. Ovog leta je ostvareno više od 65.000 vožnji što je povećanje za više od 21 puta u odnosu na baznu 2016. godinu. Atraktivnosti Jahorine ovog leta su doprineli novi letnji sadržaji – Tower, Loopster, Skydive koji se mogu videti jedino na Jahorini, zatim pedaline i lopte za hodanje po vodi. Planinski Bob je najpopularnija adrenalinska atrakcija, a posetioci su svakako uživali i u letnjem sankanju na gumama, vožnjama xRaycerom, biciklima i dugim šetnjama označenim planinskim stazama.

Za nadolazeću zimsku sezonu Olimpijski centar Jahorina je pripremio mnogobrojne novitete, najznačajniji su svakako radovi na ski stazama koje će ove sezone skijaše dočekati, idealno pripremljene i u svom do sada najboljem izdanju.

 

U ovom centru je trenutno u toku akcijska pretprodaja ski karata sa popustom od 15%. Kupovina karata po akcijskoj ceni je moguća na prodajnim mestima na Jahorini ali i putem webshopa Olimpijskog centra Jahorina. Popust važi na kategoriju pojedinačnih ski karata od minimalno šestodnevne ski karte. Iako je mnogo uloženo u pripremu staza i nove ski sezone na Jahorini cenovnik ski karata je ostao na istom nivou kao i prethodne godine i  moguće ga je videti OVDE.

 

Karte za novu zimsku sezonu moguće je kupiti online, putem web shopa, ali i na prodajnom mestu na kasi Poljice svaki dan od 09:00 do 15:00 časova. Postoje dve opcije kupovine putem webshopa, skijaši dobijaju mogućnost da kupe željenu kartu online i preuzmu je na  pickup mestu koje je predviđeno samo za tu namenu.

Ukoliko posedujete Keycard od ranije, moguće je uneti podatke sa karte i online je dopuniti za željene dane skijanja. Ova opcija je najjednostavnija i podrazumeva direktan dolazak na stazu bez zadržavanja na prodajnim mestima. Pored niže cene ski karata ranija kupovina je poželjna i zbog zaobilaska čekanja u redu i gužvi na prodajnim mjestima.

S obzirom na povećano interesovanje za Jahorinom zbog najave zatvaranja granica Italije, Francuske i Austrije iz ovog centra su savetovali svima da planiraju svoj zimski odmor na vreme i uživaju u pogodnostima koje nudi olimpijska planina.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here