pixabay.com

Proučavanje lične prirode preko sopstvenih izbora može značajno da vam promeni pogled na sebe. Samo onda kada ste zaista svesni ko ste, znate šta možete da očekujete od drugih. Ovaj kratak test koji otkriće vam baš to – kakvi ste u ljubavi i šta tražite od partnera.

Samo treba da izaberete na koju biste od ponuđenih stolica seli da su sve prazne:

Gepostet von Jana Bucković am Freitag, 26. Juni 2020

 

STOLICA BROJ 1

Ako ste izabrali stolicu na levoj strani, vi ste otvorena, društvena i realna osoba. Imate visoko samopouzdanje i ne dozvoljavate negativnim mislima da vam okupiraju um.

Isto tako, slepo verujete partneru i dajete mu svu slobodu koja mu je potrebna i koju zaslužuje. Zauzvrat očekujete mnogo. Očekujete da partner sebe uloži u vezu isto koliko i vi.

Svesni ste da nijedna emocija ne traje večno. Vi ste realna osoba, prizemna i znate da ljubav nije bajka. Prihvatate činjenicu da veza i brak nisu uvek med i mleko, pa ste spremni da prihvatite i sve nesavršenosti.

S obzirom na to koliko sebe ulažete u vezu, često vas frustrira to što partner ne može da pročita šta želite. Na sreću, otvoreni ste za komunikaciju i svesni da svako voli na različit način.

Volite da pričate prijateljima o partneru i da se hvalite. Ne propuštate večere i zabave na kojima možete da prisustvujete ruku pod ruku sa voljenom osobom.

STOLICA BROJ 2

Vi ste neko ko dobro zna da se kontroliše. Jednom kada se zaljubite vaše telo i vaš um pripadaju samo izabranoj osobi.

Imate beskrajno poverenje u partnera i predajete mu se do nivoa ranjivosti. Kada ste zaljubljeni, u potpunosti se menjate i postajete saosećajniji prema drugima.

Uvek ste uz partnera u teškim vremenima i znate da date podršku. Ljutnja, plakanje i bežanje od problema nisu vaš stil. Najpre ćete razgovarati dok ne donesete zajednički zaključak koji će oboje učiniti srećnim.

Pogađa vas ukoliko partner donese neki izbor ili odluku, a da se ne konsultuje sa vama.

STOLICA BROJ 3

Ako ste izabrali ovu stolicu, vi ste osoba koja na početku voli da bude tajanstvena.

Plašite se da se otvorite partneru, delom zbog svojih ličnih iskustava iz prošlosti, a delom zbog onoga što vidite oko sebe.

Ipak, kada se otvorite, vi ste osoba koja najviše ulaže u ljubav. Tražite jednostavne stvari kao što su iskrenost i jasnoća. Ne tolerišete laži.

Vi ste strasni ljubavnici, iako na početku govorite kako ne volite da mešate fizičku privlačnost sa emocijama jer ste puni strahova.

Biti pažljiv ponekad nije loše, ali ne do mere da od sebe odgurnete voljenu osobu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here