Fudbalski klub Crvena zvezda odredio je budžet za pojačanja u letnjem prelaznom roku, a kako su u klubu rešeni da smanje troškove, trener Stanković će imati prilično ograničen prostor za delovanje. 

Prema pisanju ,,Sportskog žurnala“, uprava kluba iz Ljutice Bogdana ne planira da potroši iznad 1.500.000 evra, što je, veruje se, osim dolaska Srđana Spiridonovića za kojeg je poljskom Pogodnu izdvojeno oko 250.000 evra, dovoljno za sigurno jednog fudbalera.

Taj igrač bi bio napadač Familikaa Anderson Silva, za čije bi obeštećenje Crvena zvezda platila oko 800.000 evra. Pregovori se vode i postoje velike indicije da Silva zameni nekog od najisturenijih Zvezdinih fudbalera, od kojih se izdvajaju imena Ričmonda Boaćija i Tomanea.

Postoji tu prostora za eventualno još neko ime, ali to će umnogome zavisiti i od toga koliko će se novca sliti u budžet šampiona Srbije, što od prodaje fudbalera, što od potencijalno uspešnih kvalifikacija za najelitnije evropsko klupsko takmičenje.

Ne treba izostaviti ni Aleksandra Kataija, koji je slobodan igrač, što je za Zvezdu odlična vest jer u tom slučaju obeštećenja nema, ali plata koju traži doskorašnji igrač LA Galaksija – mogla bi da bude problem.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime