pexels.om

Pored uštede struje, obroci sa takvom pripremom biće ukusniji.

Rerna je najjednostavnija za pripremu jela jer odrađuje većinu posla dok mi čekamo. Odlična opcija u rerni je ventilator, koji možete da uključite kada pripremate jelo. Tako će jelo biti pre gotovo i još ćete tako uštedeti i do 25 odsto više struje nego na običan način pečenja.

Ključ je u tome da se toplota ravnomerno raspoređuje po rerni, pa se tako manje struje troši na zagrevanje iste.

Važno je da znate da kod pripreme jela s ventilatorom smanjite temperaturu za 20 stepeni, prenosi City Magazine.

Na primer, ako vam je u receptu predloženo jelo koje se peče na 200 stepeni, ako koristite ventilator, podesite na 180. Nije potrebno prethodno da grejete rernu jer postoji rizik da će jelo pregoreti.

1 COMMENT

  1. SRBIJA JE KONAČNO NA ZAPADU, U EVROPI, U EU, MEĐU SVOJIMA, SVOJOM BRAĆOM ! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE NAŠ ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI UNIŠTAVAJUĆI (CEPAJUĆI) NAŠE ZAPADNE EVRE I DOLARE A TRAŽITI PLATU U RUBLJAMA I JUANIMA, TRAŽITI POSAO NA ISTOKU U rUSIJI I kINI I NARAVNO sEVERNOJ kOREJI, GDE SE RADNIČKA PRAVA VEOMA POŠTUJU. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO,OD AUTOMOBILA,GARDEROBE, TEHNIKE,,,, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. PATRIOTE, POZOVITE ROĐAKE PATRIOTE DA SA NAŠEG ZAPADA IDU DA RADE NA ISTOK, DA SE KOD NAS NE MUČE RADEĆI ZA BEZVREDNE PRLJAVE EVRE I DOLARE…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here