K1 Televizija/Promo
Nada Topčagić

Pevačica kaže da sanja čudne snove, te da pije lekove za smirenje da bi mirno spavala.

Naime, Nada je ozbiljno potresena ovim tragedijama koje su zadesile našu estradnu scenu i nikako ne može da se pomiri s tim što se desilo. Ona je s ovim pevačima započela muzičku karijeru i bili su nerazdvojni, provodili su dane i noći, putovali zajedno, plakali i smejali se.

– Nadi je mnogo teško, ona se ne miri s ovim što se dešava. Iako mnogi govore da je to sve njena gluma i preuveličavanje, nije tako. Ona je emotivna žena, kad nekog voli, voli ga do bola. Marinko je posebno boli jer su imali one razmirice i nisu bili dobri neko vreme. To je pojede. Nije se oporavila od njegove smrti, a onda je usledila i vest da Merima Njegomir ima istu bolest, samo još gori oblik. Nada se zatvorila u kuću u četiri zida i samo je plakala. Zvala je Meriminu porodicu svaki čas, slala je njoj poruke, nesvesna da žena umire od bolova i da joj nema spasa. Iako joj je muž Zlatko savetovao da spava da se i ona ne razboli, to nije bilo moguće – kaže kućna prijateljica.

Nada je potvrdila da je skroz slomljena, te da nije u stanju da priča zbog Merimine smrti, koja ju je dokusurila:

– Nije mi dobro danima, nedeljama. Šta se ovo dešava? Ko nas kosi kao smrt kosom? Nemam suza više. Ne smem da spavam jer se plašim loših vesti, a i svi mrtvi mi se javljaju u snu. Ne diram telefon da ne bih pročitala da je neko loše, da je neko otišao. Ko je sledeći? Plašim se da možda nisam ja. Ovo su teška vremena. Ljudi, pravi umetnici odlaze. Čovek će čoveka tražiti na svakih 200 metara. Ne mogu više, izvinite.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime