Foto: Printscreen/YouTube
Nadezda Biljic

Nadežda Biljić oglasila se povodom sinoćnih strasti između njenog nevenčanog supruga Tome Panića i Paula Hublin u „Zadruzi“. Ona je rekla da je završila sa njim i da uveliko planira advokata za razvod.

Nju je juče pomenuo i Vladimir Tomović, braneći je od Panića i njegovog ponašanja.

– Ja sam sa Nadeždom ovde proveo lepe trenutke. Mene samo zanima gde je Toma koji je rekao da je Nadežda njegova žena, kraljica? Ne može ona tako da govori o majci tvog deteta. Paula ima pravo da radi šta hoće. Mislim da su napravili interni dogovor, moraš da shvatiš Tomo, sve i da je tako, poštujem, ali ne poštujem da majka tvog deteta plače, a ova devojka ima osmeh. Znam Nadeždu, ona plače i pati, iako je ovo možda igra – rekao je Tomović.

Nadežda nije ostala dužna Tomoviću, pa mu se obratila putem svog instagram profila:

– Vladimire Tomoviću, najviše na svetu te voli tvoja drugarica, poštujem te i cenim od prvog dana, ne slažem se za onaj udarac, to nisi trebao da uradiš, o tome smo pričali i ti to znaš. Svaka ti je ka Njegoševa, bravo care! Mnogo te volim, mnogo i jedva čekam kraj rijalitija da se vidimo i odemo na kafu, mnogo te voli tvoja drugarica, bravo! – poručila je Nadežda Tomoviću.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime