Printscreen
Nadica Zeljković

Nadica Zeljković, rijaliti pobednica i majka Kristine Kije Kockar, otkrila je stvari iz privatnog života koji retko iznosi u javnost.

Tema na koju su poznate dame odgovarale jeste da li bi žene trebalo da “ćute i trpe”, a Nadica se prva javila da prokomentariše tu temu.

“Moja majka je trpela sve i svašta, jer nije bila materijalno, a ni stambeno obezbeđena. Ja sam na neki način, trpela zbog velike ljubavi prema njemu, prema ocu deteta. Moja ćerka Kija nije trpela, ali je prelazila zbog nekih stvari u životu, trpela i ćutala zbog neke ljubavi, jer mi žene pređemo preko nekih stvari, jer tako osećamo, osećamo neku ljubav, što nije dobro”, priča Nadica u emisiji “Magazin In”.

Podsetimo, Nadica je nedavno otkrila da je svi pitaju šta je uradila sa parama koje je dobila u “Zadruzi”.

“Svi me pitaju za finasijski deo. Nadica je radna žena koja ceo život ima. Ono što je najvažnije ima svoj stan, a ceo novac od pobede poklonila svom detetu. Tako da u taj finasijski deo ne želim da ulazim. Inače, jedan stan mi je kupljen za rođendan, a to nije od novca iz “Zadruge”. Ne sumnjam u mog finasijskog direktora i investirora Kiju Kockar”, rekla je ona.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime