Nađ: Niko ne tera Moreiru iz Partizana!

0

Moreira je ranije izjavio da ga rukovodstvo Partizana tera iz kluba.

 

"Cela ova situacija me strašno iritira i mislim da je krajnje vreme da završimo priču oko Moreire. Na dan polaska u Tursku saopšteno mu je da je tog jutra stigla ponuda iz Dubaija. Tačno je da smo mu kazali da postoji mogućnost da klub uđe u ekonomske probleme, a to da li je u prvom planu ili nije, ne odlučuju ni Albert Nađ, ni Dragan Đurić, već trener Goran Stevanović", rekao je Nađ i dodao:

 

"Rekao sam mu da možda neće biti u prvom planu, jer sada ima konkurenciju, što je logično. Možda mu je zasmetalo to što se u klub vratio Saša Ilić, jer je do sada bio maltene jedini na toj poziciji! Moreiru niko ne tera iz Partizana, i to je rečenica koju ću pet puta da podvučem".

 

Moreira je izjavio da je pričao sa Stevanovićem koji mu je preneo da na njega računa.

 

"Mislim da je ovde reč o navlačenju na Moreirinu vodenicu, da se pravi fama kako bi se uneo nemir putem javnosti, sa željom da se sve okrene protiv ljudi iz kluba! Niko, međutim, ne priča da u poslednjih šest meseci Moreira nije igrao na nivou iz prethodnih sezona! Stevanović je kazao da Moreira može da ide ako se pojavi ponuda koja je dobra za klub. Moreiru niko i ne može da tera, jer ima ugovor još dve i po godine", istakao je Nađ.

 

Trener Goran Stevanović je ceo slučaj posmatrao znatno smirenije i u svemu ne vidi veliki problem.

 

"Mene zanima da se što bolje spremimo. Nikada nisam rekao da ne računam na Moreiru i nevidim nikakav slučaj u svemu ovome. Računam na sve fudbalere koje sam poveo u Antaliju, tako i na Moreiru, sa kojim sam proveo dosta vremena, obzirom da znam njegov jezik", rekao je Stevanović.

 

Moreira (31) je u Partizan stigao 2007. godine, a za "crno-bele" je odigrao 126 utakmica i postigao 25 golova.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here