Printscreen

Crvena zvezda i Kairat u sredu igraju revanš 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona na Marakani, a gosti iz Kazahstana brane prednost od jednog gola iz prvog meča (2:1).

Utakmica će biti odigrana u specifičnim uslovima, zbog suspenzije će na tribinama Marakane biti samo deca do 14 godina, a ekspedicija Kairata je u Beogradu gde se priprema na stadionu Partizana.

Tokom dana pojavila se informacija o nekoliko zaraženih fudbalera u taboru Kairata, a šampion Kazahstana se ovog popodneva oglasio saopštenjem u kom je razjasnio situaciju.

– Povodom nagađanja na društvenim mrežama i u medijima o pozitivnim igračima Kairata, sa žaljenjem obaveštavamo javnost da je golman Stas Pokatilov bio pozitivan na koronavirus na testiranju uoči puta u Srbiju. Odmah posle prve utakmice sa Crvenom zvezdom Maki Banjak se izolovao zbog simptoma gripa. Aibol Abiken i Hoze Kante bili su negativni i spremaju se za revanš utakmicu – poručili su iz Kairata.

Dakle, satrelac prvog gola i najbolji igrač utakmice, Kante, će sigurno biti spreman za meč sa Zvezdom koji je na programu u sredu od 20.30 časova.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here