EPA-EFE/Bo Amstrup

Iako nije ljudski radovati se tuđoj nesreći, Crvena zvezda može da bude zadovoljna vestima koje stižu iz Danske – najbolji strelac Midtjilanda Žunior Brumado neće igrati u četvrtak protiv crveno-belih!

Štaviše, Brumado će propustiti i revanš meč početkom novembra zbog povrede, ako je verovati danskim medijima koji pišu da Brazilca čeka pauza od mesec dana zbog jakog uganuća skočnog zgloba.

Brumado se za vikend povredio u meču domaćeg šampionata protiv Nordjselanda (2:2), i to samo nekoliko minuta pošto je dao gol za svoj tim. U ponedeljak je odradio preglede koji nisu dali optimistične vesti za danskog predstavnika u Ligi Evrope.
Brumado je ove sezone na 10 mečeva u šampionatu dao sedam golova, a očekuje se da će njegovo meto u startnih 11 zauzeti Viktor Lind koji ga je zamenio za vikend i takođe dao gol za konačnih 2:2.

Protiv Zvezde neće igrati ni standardni štoper Žuninjo, koji je isključen na prethodnom meču protiv Brage, a utakmica trećeg kola grupne faze Lige Evrope Midtjiland – Crvena zvezda na programu je u četvrtak od 18.45 sati.

U uvodna dva kola crveno-beli su osvojili maksimalnih šest bodova, dok je Midtjiland upisao jedan bod.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here