pixabay.com

Svaka žena je izgovorila barem jednu od nekoliko najčešćih laži u krevetu, tvrdi seksualni stručnjak Nađa Bokodi.

– Žene imaju potrebu da stavljaju druge ljude ispred sebe, a ista stvar se dešava u seksu – kazala je Bokodi koja je otkrila nekoliko najčešćih ženskih laži u spavaćoj sobi.

Glumljenje orgazma je jedna od laži. Nađa savetuje žene da ne glume orgazam kako bi ugodile partneru, iako je svaka to uradila minimalno jednom.

– Lažni orgazam mnoge žene koriste i kao ‘oružje’ da loš seks privedu kraju. Zato su muškarci uvereni da nema žene koju nisu uspeli da zadovolje – pojasnila je ona.

Učestalo je takođe i laganje o veličini penisa. Normalno je da žena želi da da partneru komplimente u krevetu, ali govoriti mu da mu je naročito obdaren, ukoliko nije, nije baš dobra ideja. Bokodi kaže da ovu taktiku žene koriste pogotovo kod onih muškaraca koji imaju ‘sindrom malog penisa’ pa stalno traže potvrdu.

Neretko se žene pretvaraju i da nemaju iskustva. Neke žene, tvrdi Nađa, prave se da nemaju iskustva u krevetu kako bi podigle ego svog partnera, čak i ako mu ne nedostaje samopouzdanja.

Potajno samozadovoljavanje takođe se dešava često kod žena. Pod izgovorom da idu da operu zube ili da se istuširaju, žene odlaze u kupatilo i ‘dovrše odnos’, jer partner nije uspeo da ih dovede do vrhunca.

I na kraju, kada nisu zainteresovane za partnera i kada shvate da ih zapravo ne privlači, žene izbegavaju seks pod izgovorom da imaju niski libido, odnosno želju za seksom.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime