pixabay.com

Postoje horoskopski znaci čiji je karakter takav da se apsolutno ne trude oko drugih osoba. Okrenuti su samo sebi i sami sebi su dovoljni.

Ako vaš partner ne daje svoj udeo u vezi, teško da će veza ili brak biti uspešni.

Svi zaslužujemo odnose koji nas ispunjavaju, zdravi su, uzbudljivi i pomažu nam da napredujemo. Ne zadovoljavajte se vezom ako vam ništa ne daje i sve morate sami da uradite. Ovo su horoskopski znaci koji se gotovo nikad ne trude u vezama ili braku.

Ovan

Viđa vas samo kad njemu odgovara. Sve dok vi odaberete mesto, rezervišete i to ne ometa njegove planove, on će provoditi vreme s vama. Ako nešto (ili neko) bolji naiđe, vrlo lako vam nestane iz života kao da ga tu nije nikad ni bilo. Sebi je najvažniji i sebe uvek stavlja na prvo mesto.

Bik

Ako ga pozovete na događaj poput predstave, koncerta ili plesa, on će ići, ali će se sve vreme žaliti na to. Posle se ponaša kao da vam je učinio uslugu i koristi to da vas natera da radite stvari koje on želi. Često svojim ponašanjem dovede partnerku do toga da se zapita da li bi se bolje provela u društvu prijatelja ili čak sama, piše hrvatski Indeks.

Lav

Nikad prvi neće reći „volim te“ i nikada neće započeti bilo kakav ljubavni razgovor ili pokazati naklonost. Ne želi da izgleda loše, pa će odgovoriti kad mu kažete da ga volite, ali njegova ljubav nije nešto što zapravo duboko oseća. Ako vi nikada ne spomenete reč „ljubav“, neće je spomenuti ni on. Izgleda da je propustio lekciju o davanju i uzimanju kad je intimnost u pitanju jer uopšte ne uzima u obzir vaše potrebe.

1 KOMENTAR

  1. ovo je toliko glupo dabi ova tri horoskopska znaka trebali da tuze ovog autora sudu jer jer stvaraju
    probleme da si oni nadu partnera u zivotu
    na kraju mislim da je autor teta o ovim horoskopskim znacima igomanijak ne brine ga problemi koje stvara u drustvu vec samo razmislja kako da se progura u inteligenciju

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime