Najgorih 11 u prvom delu sezone, Srbin među njima

0

Beta/AP/T. I.
Nije opravdao ni cent: Mario Baloteli
 

Golman: German Luks (Deportivo) – Argentinac je bio najbolji golman druge španske lige prošle sezone, no nije se iskazao u ovoj godini. Primio je čak 19 golova na sedam utakmica.

Kajl Noton (Totenhem) – Ovaj 26-godišnjak imao svega pet nastupa u Premier ligi, ali je za tako malo vremena uspeo dva puta da dobije crveni karton. Teško mu je naći konstantnost i zato je trenutno na klupi.

Nemanja Vidić (Inter) – Srbin je stigao u Milano kao "karika" koja je nedostajala nero-azurima  nije se baš pokazao od kada je doveden na Apenine…

Reuters

Tijago Silva (PSŽ) – Pre nekoliko godina pričalo se o njemu kao o jednom o najboljih svetskih štopera, ali nakon debakla na Mundijalu Brazilac se još uvek traži.

Ešli Kol (Roma) – Sudelovao je u nezapamćenom porazu 7-1 od Bajerna u Ligi šampiona. Nije se baš pokazao nakon što je napustio "Ostrva".

Metju Flamini (Arsenal) – 30-godišnjak je imao dosta oscilacija i velikih grešaka koji su otvoreno nekoliko puta dovodili do postizanja gola suparničkih timova.

Serhio Kanales (Real Sosijedad) – Može li dolazak Dejvida Mojesa pomoći bivšem vezisti Real Madrida da ipak pronađe svoj potencijal? Kanales je proglašen jednim od najtalentovanijih veznjaka u Španiji, ali nikako da to i dokaže.

Dijego Ribas (Fenerbahče) – Brazilac je stigao kao veliko pojačanje, ali pošto nije postigao nijedan gol, niti upisao asistenciju, ubrzo je preseljen na klupu.

Pijer – Majkl Lasoga (Hamburg) – Na probi je prošle godine briljirao, ali Lasoga, od kada ga je HSV kupio za 8 miliona evra, više ne oduševljava na severu Nemačke. Samo je jednom zatresao mrežu.

Beta/AP/P.L.
Povratak kući – jedina nada: Fernando Tores
 

Fernando Tores (Milan) – Više nikada nije bio isti od kada je napustio Liverpul. Tores je postigao samo jedan gol na probi u Milanu i sada je prosleđen u Atletiko.

Mario Baloteli (Liverpool) – Njega su optužili za loše rezultate italijanske reprezentacije u Brazilu, a onda je nekim čudom završio u Liverpulu. A tamo na 10 utakmica u Premier lige ne zna za gol, već je upleten u niz incidenata

Trener: Jirgen Klop (Borusija Dortmund) – Nema sumnje u to koliko je Klop dobar trener, već činjenica je da je u velikim problemima u Bundesligi. Čini se da je jedan transfer (Levandovski) bio bio previše za Borussiju…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here