Najluđa noć za pamćenje

0

U kulturno-umetničkom društvu Kolo u Nojenhofu, ugostili su veliki broj gostiju, raspoloženje je bilo na vrhuncu i kako kažu prisutni i za pamćenje.

– Organizacija je više nego dobra hvale nas naši gosti, ostaće nam ovaj doček za pamćenje – rekla je za "Vesti" Olga Jovanović članica ovoga društva.

U Regenzdorfu u klubu Republika Srpska se više od 180 zemljaka veselilo, igralo do ranih jutarnjih sati, a trpeza je bila takođe izvanredna.

– Poželili smo u Novoj godini dobro zdravlje, što je najvažnije za svakog čoveka, divno se provodimo – rekli su za "Vesti" Gordana i Zoran Nedić.

– Mnogo toga želim da zaboravim iz 2014. godine a u novoj, kako sebi, tako i drugima želim dobro zdravlje, a ostalo neka samo po sebi dođe – poželeo je Zoran Gojković koji je sa društvom dočekao Novu godinu u KUD-u "Kikac" u Bazelu.

– Sve smo ovo nas tri članice pripremile, kao što vidite veselje je maksimalno, igra se od samog početka, neumorni smo i lepo nam je rekle su glavne organizatorke dočeka u "Kikcu" Olivera, Dragana i Danijela.

U "Kikcu" je bilo i puno dece, oni su se zabavljali na svoj način, ali su uglas poželeli da u Novoj godini budu još bolji i marljiviji đaci.

Novu godinu veselo i u dobrom raspoloženju dočekali su i članovi SKD Dibendorf sa prijateljima.

Najmlađa gošća

Najmlađa gošća na dočeku u "Kikcu" bila je malena Anastasija Gojković (1,5).Ona je malo spavala, a malo radoznalo posmatrala sva dešavanja oko sebe. Bila je mirna i ćutljiva jer joj se verovatno dopala atmosfera u kojoj je boravila.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here